A SZEMEDNEK HIGGY!

Kávét vitt az alpolgármester asszony a polgármesternek – és lefényképezték

A fotók felkerültek az internetre.
Széles Diána és Papp László
Facebook

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Széles Diána csütörtökön, azaz tegnap reggel kávét vett, többet is, és bevitte a városházára. Útja közben épp arra járt egy meg nem nevezett fotós, aki lefényképezte. Később a fotók felkerültek az alpolgármester közösségi oldalára.

Papp László debreceni polgármester szintén csütörtökön, azaz tegnap reggel kávét ivott a munkahelyi íróasztalánál. A pillanatot megörökítette egy fotós, a kép felkerült a városvezető közösségi oldalára.

Egyik városházi informátorunk szerint Papp azt a kávét itta, amit Széles vitt neki. A városháza illetékesei az állítást egyelőre nem erősítették meg hivatalosan.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.