Új aszfalt került a járdára, amit a Kutyapárt korábban kifestett

A siker után már az úttestek kifestésén gondolkodnak.

Leaszfaltozták a járdát a debreceni 3-as posta előtt. Mint arról pár héttel ezelőtt hírt adtunk, ezen a szakaszon szedték fel a Magyar Kétfarkú Kutyapárt egyik négyszínfestését. Akkor Szabados István , a párt helyi politikusa azt nyilatkozta, hogy ha a korábban kidekorált járdát rendbe teszik, akkor elérte a célját az akciójuk. (Jegyezzük meg, hogy a korábbi járdát, annak egy részét közműmunkálatok miatt szedték fel.)

Új az aszfalt, nincs repedés
Tóth Tamás

Nem legális, de ráférne az úttestre a festés

A Debreciner kérdésére Szabados István elárulta, hogy a történteken felbuzdulva lehet, hogy a jövőben megpróbálkoznak az éjszakai úttestfestéssel is. Miután felhívtuk a kutyapárti politikus figyelmét arra, hogy ez nem éppen legális cselekedet, hangsúlyozta a „lehet” szót, valamint hozzátette, hogy „olyan úttest bőven van Debrecenben, amire ráférne” .

Egy szakaszt még érintetlenül hagytak

A postától nem messze, az Ifjúság Utcai Óvodával átellenben is kifestették a járdát az MKKP aktivistái – az ő szóhasználatukkal passzivistái –, erről a május végi akciójukról mi is beszámoltunk. Ezt a járdaszakaszt egyelőre érintetlenül hagyták.

Régi az aszfalt, van repedés
Tóth Tamás
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.