Egyéves a kézmosás!

Videót készítettek a Debreceni Egyetemen arról, hogy milyen a helyes kézmosás.
Debreceni Egyetem Sajtóiroda

2020 februárjának elején adtuk hírül, hogy cikkel, fotóval és videóval is felhívta a Debreceni Egyetem a figyelmet a gyakori és alapos kézmosásra. Elsődlegesen akkor még nem a Covid-19-cel, hanem az influenzajárvánnyal indokolták ezt a fajta ismeretterjesztést: „influenzajárvány van Magyarországon, és világszerte terjed az új koronavírus. A betegségek elkerülése érdekében sokat tehetünk az alapvető higiénés szabályok betartásával.”

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Facebook

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.