Káposznyák Istvánt indítja Hajdú-Bihar megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében az ISZOMM

A párt kelet-magyarországi koordinátora 2018-ban a DK színeiben indult ugyanott, akkor 7,6 százalékot szerzett.
igenszolidaritas.hu

Budapest majdnem minden választókerületében, valamint a megyék felében már megtalálták a jelöltjeiket a 2022-es országgyűlési választásokra – tudható meg abból a közleményből, amit ma (február 15.) adott ki Szanyi Tibor pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM). A közlemény arra is kitér, hogy a párt által korábban meghirdetett jelöltkiválasztási kampány első meghallgatására 35 külső jelentkező érkezett.

Hogy megtudjuk, Hajdú-Bihar megyében hol tartanak a jelöltállítási folyamatban, felhívtuk Káposznyák Istvánt, az ISZOMM kelet-magyarországi koordinátorát. A politikus a Debrecinert arról tájékoztatta, hogy mind a hat hajdú-bihari országgyűlési egyéni választókerületben (OEVK) szeretnének jelöltet állítani, egy személyt pedig már meg is találtak: őt magát. Káposznyák elmondta, hogy 2018-hoz hasonlóan ismét a Debrecen egy részét, valamint többek között Hajdúsámsont, Hajdúhadházat és Nyíradonyt is magában foglaló 3-as számú OEVK-ban fogja megmérettetni magát.

Felkészülni, vigyázz…! Olvassa a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

A politikus a 2018-as parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció színeiben indult Gyurcsány Ferenc pártja és a Szolidaritás (amelynek Káposznyák az alelnöke) közötti együttműködésnek köszönhetően. Akkor a Fidesz és a Jobbik jelöltje után a harmadik helyet sikerült megszereznie, 7,6 százalékkal. Káposznyák Istvánnal 2020 júliusában készítettünk interjút, ezt ide kattintva lehet elolvasni.

Káposznyák István
Polgár Tóth Tamás
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.