AZ OLVASÓ ÍRJA

Jelenkori romjaink Debrecen belvárosában

Mi a céljuk ezekkel az épületekkel?
NyA

Tisztelt Szerkesztőség!

Sajnos nekünk nincsenek ókori vagy középkori romjaink Debrecenben, csak jelenkoriak. Küldök néhány fotót a belváros közepén található, 10-20 éve üresen álló, romos épületekről. Ezek önkormányzati illetve Cívis Ház tulajdonú ingatlanok (de végül is a kettő ugyanaz). Érdekes lenne tudni, hogy mi a célja (ha van) ezekkel az épületekkel - tehát mindannyiunk közös tulajdonával - az azok kezelésével, hasznosításával, netán gyarapításával megbízottaknak. Csupán csak a gondos gazda szerepét szem előtt tartva.
Bár, ha a szintén városi tulajdonban lévő Bartók Terem és a volt megyei könyvtár életveszélyessé vált épületeire gondolok, sok reményünk nem lehet.
Ny. A.

NyA
NyA
NyA
NyA

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.