Kósa Lajos esete a mesés örökséggel – 10 percben összefoglalva

A történetnek természetesen még nincs vége, a csengeri asszony bírósági pere még el sem kezdődött.

Juhász Péter a videócsatornáján eddig öt produkciót szentelt Kósa Lajos fideszes politikus esetének a „csengeri örökösnővel”. A hétköznapi ember számára hihetetlen történéseket a könnyebb követhetőség érdekében összefoglalta egy tízperces epizódban. Ez látható itt:

A videóját így kommentálta a YouTube-on Juhász:

„Elfogadott Kósa Lajos ajándékot a csengeri örökösnőtől? Igen, sok milliárd forint értékben. Bevallotta a rendőrségen? Nem, hazudott róla. Intézett az ajándékból a családjának is? Igen, több milliárd forint értékben. Intézkedett az örökség ügyében? Igen, járt többször Svájcban privát bankban és ügyvédnél, és háromszor indult volna találkozni a német pénzügyminiszterrel, ha nem mondja le az utat a szervező nő. Ez csak egy hihetetlen balekság, vagy felmerül az ügy kapcsán bűncselekmény gyanúja is? Okirathamisítás, hamis tanúzás, befolyással üzérkedés - ezekben érdemes lenne körülnéznie a rendőrségnek egy jogállamban.”

Kósa Lajos ezekre a videókra és a sajtóban mostanság megjelent újabb dokumentumokra nem reagált eddig sem önszántából, sem az újságírók érdeklődésére.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.