„Kósa Lajos olyan nemzetbiztonsági kockázat, mint egy ház” – mondta a „csengeri örökösnő” ügyvédje

Már nemcsak „köszönettel elfogadott” ajándékokról van szó, hanem az is elhangzik, hogy Kósa Lajos „alkotmányos költséget”, azaz korrupciós pénzt futtattatott át a „csengeri örökösnő” bankszámláján. Az ügyvéd elmondása szerint ez is olvasható a vizsgálati anyagban, a védence állítja.

Juhász Péter a videócsatornáján újabb interjút publikált Kósának vitt vesztegetési pénzt az örökösnő az állítása szerint címmel.

A videóját így kommentálta a YouTube-on Juhász:

Igaz Kósa Lajos állítása, hogy jogi értelemben nem fogadott el ajándékot a csengeri örököstől? Igaz Kósa Lajos védekezése, hogy a papírok, amiket aláírt, joghatás kiváltására nem alkalmasak? Az örökösnő perében csak kölcsönökről van szó, de a nő állítása szerint vesztegetési pénzt is rajta folyattak át. Azt is elmondja dr. Helmeczy László, az ügyvédje, hogy ezt a közel 70 millió forintot a nő állítása szerint Kósa Lajos kapta meg tőle. Ezekre, és még számos nem elhanyagolható részletre derül fény a videóból.

Kósa Lajos ezekre a videókra és a sajtóban mostanság megjelent újabb dokumentumokra nem reagált eddig sem önszántából, sem az újságírók érdeklődésére. Amint megteszi, beszámolunk róla.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.