AZ OLVASÓ ÍRJA

A probléma évtizedek óta létezik

A debreceni óvárosi tömeges építkezések miatt tovább romlott az utcák állapota.
az olvasótól kaptuk

Tisztelt Szerkesztőség!

Napi szinten közlekedem (és még sokan mások) a Kút utca-Kétmalom utca útszakaszon autóval. Hazafelé sétálva a kisfiammal az oviból a csatolt képeken látható úthibákat sikerült „megörökíteni” az utókornak.
A probléma évtizedek óta létezik, a bizarr ebben az, hogy nem Debrecen külterülete, hanem majdnem belvárosához tartozó, a Bem térhez vezető rövid szakasz, amit nagyon régóta nem sikerült a macskakövektől mentesíteni, rendesen leaszfaltozni.
Hasonló a helyzet az Egymalom utcán, amely szakaszt az utóbbi években jellemző óvárosi tömeges építkezések még jobban tönkre tettek - tekintve, hogy több száz kilós teherautók járnak, jártak az adott szakaszon napi szinten.

A magát a nyilvánosság előtt megnevezni nem akaró olvasónk e fenti levelet küldte a Debrecinernek a fotóival együtt.

az olvasótól kaptuk
az olvasótól kaptuk
az olvasótól kaptuk
az olvasótól kaptuk

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.