Hajdúszoboszlón már annyi minden tart zárva, hogy alig fog meglátszani az újabb szigorítás – Fotóriport a fürdővárosból

A szállodanegyedben már korábban felfüggesztették a működésüket a hotelek, a vendéglátóhelyek és a strandhoz kapcsolódó üzletek.

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter március 4-én jelentette be: az egyre súlyosabb járványügyi adatok miatt a kormány elrendeli, hogy hétfőtől az élelmiszerüzleteken, gyógyszertárakon, drogériákon és benzinkutakon kívül semmilyen üzlet nem nyithat ki, bezárják az általános iskolákat és óvodákat, valamint mindenhol előírják a kötelező szabadtéri maszkviselést.

Galéria: Hajdúszoboszló pandémia idején - 2021. március 4. (a képre kattintva megnyílik a galéria)
Polgár Tóth Tamás

Hajdú-Bihar megyében talán egyetlen olyan pont van, ahol szinte nem lehet majd érezni az újabb korlátozást: Hajdúszoboszló szállodanegyede, egészen pontosan a Hungarospa fürdőkomplexumhoz vezető Mátyás király sétány. Képeinket néhány órával a bejelentést követően készítettük, s habár a rendelet csak hétfőn lép életbe, jól látható rajtuk, hogy a városrészben már most is szinte minden zárva van: hotelek, éttermek, ajándékboltok, a strandoláshoz használt kiegészítőket árusító üzletek.

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.