A SZEMEDNEK HIGGY!

Kósa Lajos nyeregben marad(t)

Orbán Viktor fogadja a fogadását, ő pedig töretlenül motorozik tovább.

Kósa Lajos a közösségi oldalán nem kívánja sem a választóival, sem a szimpatizánsaival megosztani a gondolatait a „csengeri örökösnő” ügyében. Az már egy ideje nem szokás Magyarországon, hogy egyéni választókerületből a parlamentbe jutott politikus dialógust folytasson azokkal a polgárokkal, akik beszavazták őt a törvényhozásba.

Kósa Lajos – mint szinte minden más országgyűlési képviselő – pusztán promotálja magát az interneten, s azt üzeni: jelen van.

Facebook

Ma – nem először – olyan fényképeket posztolt, amiken a kapuban fogadja a reggeli operatív értekezletre érkező miniszterelnököt, bár nem ő a házigazda, illetve ott ül a kormányfő balján a tanácskozáson.

Facebook

Tegnap pedig a majdani hajdúnánási MotoGP-projekt újabb fejleményének aktusán mutatta meg magát két fénykép segítségével.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.