A SZEMEDNEK HIGGY!

Az egyik fruskázott, a másik a polgármestereket küldte a pandémiás sűrűbe

Hajdú-bihari országgyűlési képviselők nőnapi köszöntései a közösségi hálón.

Tavaly ilyenkor is megnéztük, most sem hagytuk ki, hogy rápillantsunk, mi módokon köszöntik a - kivétel nélkül férfi - hajdú-bihari parlamenti képviselők a nőket.

Hajdú-bihari egyéni választókerületi országgyűlési képviselők (Fidesz)

- Bodó Sándor idén két posztot is szentelt a hölgyeknek. Az egyik egy szokásos digitális képeslap, a másik pedig egy fotó, ami azután készült, hogy Bodó Sándor virággal köszöntötte három közvetlen munkatársát.

- Kósa Lajos tavaly még igen, de idén már nem foglalkozott a nőnappal.

- Pósán László köszöntötte a debreceni hölgyeket.

- Tasó László is két produkcióval állt elő. Előbb egy videót készíttetett magáról, amit már március 5-én feltöltött a közösségi hálóra, s abban azt üzente, hogy a járvány miatt a választókerületének polgármesterei közreműködnek a nőnapi virágai eljuttatásában. Majd március 8-án újabb posztban következett a fotós üdvözlete.

- Tiba István videóval üdvözölte a hölgyeket, videóban nyújtott át mindenkinek egy csokor virágot.

- Vitányi István idén ugyanazzal az idézettel köszöntötte a hölgyeket, mint tavaly.

Országos pártlistáról a parlamentbe került debreceni kötődésű országgyűlési képviselők

- Halász János (Fidesz) – nem tett ki a közösségi oldalára nőnapi köszöntést

- Varga Zoltán (DK) tavaly a „huncut boszorkákat” köszöntötte többek között, idén pedig „imádnivaló kis boszorkákat”! A hajdú-bihari országgyűlési képviselők közül egyedül ő vitt a nőnapi üdvözletbe politikát („stadionépítő váteszek”), talán úgy vélte, hogy egyetlen ellenzékiként ezt a lehetőséget sem szabad kihagynia.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Debreciner
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.