A SZEMEDNEK HIGGY!

Csak örökélet? És mi van az ingyen sörrel?! – Ugyanaz jutott Kósa Lajos meg Széles Diána eszébe

Csoda történt Debrecenben! Egyre jár az agya az országgyűlési képviselőnek és egykori asszisztensének, az egyik jelenlegi debreceni alpolgármesternek.
Facebook

Tegnap este debütált egy egyperces videó, ami azt üzeni: mindannyiunknak tenni kell azért, hogy minél gyorsabban véget érjen a járvány. A Presser Gábor zenéjére komponált igen figyelemreméltó filmecske Miénk itt a tér - Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk címmel látható a legnagyobb videómegosztón.

Olybá tűnik, közel ugyanabban az esti időpontban – 20-21 óra környékén – figyelt fel rá Kósa Lajos országgyűlési képviselő, Debrecen korábbi polgármestere, és Széles Diána, a város egyik jelenlegi alpolgármestere, aki politikai pályafutását Kósa Lajos képviselői munkatársaként kezdte egykoron. (Mindketten fideszesek, ha valaki nem tudná.)

És nemcsak ugyanakkor találhattak rá a videóra a világhálón, de mindkettőnek eszébe jutott, hogy megosztja azt a politikusi közösségi oldalán, s mit ad Isten, szinte ugyanaz a szöveg jutott eszükbe róla, amikor posztolták.

Kósa Lajos ezt írta: „Living forever! Jóra jön ez, együtt vagyunk Debrecen!”

Facebook

Széles Diána meg ezt: „Living forever! Együtt vagyunk Debrecen!”

Facebook

Azt még érteni véljük, hogy a járvány elleni védekezés kapcsán az örökélet juthatott az eszükbe, de azt már nem tudjuk dekódolni, hogyan és miért villanhatott be mindkettőjüknek Presser daláról és a Covid19-ről az, hogy „együtt vagyunk Debrecen”.
Vannak még csodák!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.