hirdetés hirdetés
hirdetés

Bővül a BMW gyár területe Debrecenben – Napi.hu

Újabb 100 hektár terület közművesítésének tervezésére írt ki tendert Debrecen városa az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben. Itt épül a BMW gyár.
napi.hu

A nyílt és gyorsított eljárásra a felhívást Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben – írja a Napi.hu.

A gyorsított eljárást azzal indokolja az ajánlatkérő, hogy a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben zajló beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket.

A majdani nyertesnek a 100 hektáros területre el kell készítenie az utak, a csomópontok építéséhez kapcsolódó közlekedésépítési, csapadékvíz elvezetési, a szükséges közműkiváltási, fakivágási és növénytelepítési terveket, továbbá a feltáró utak mentén a teljes közműhálózat építési, létesítési terveit. A tervezett utak és a csapadékvíz elvezető becsült hossza 3400 méter, a szennyvízvezeték becsült hossza 2500 méter, és ugyan ennyi az ivóvízvezeték becsült hossza is.

További részletek a Napi cikkében olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.