A SZEMEDNEK HIGGY!

Kósa-Papp 2:2 - Itt minden hír jó

A debreceni önkormányzati televízió pénteki híradójában tíz politikus szerepelt, mind fideszes.
Kattints a képre!
debreciner.hu

Szikár tények következnek.

Napszemle címmel – szombat kivételével – minden nap híradót ad a debreceni városi televízió, így történt ez március 19-én pénteken is. Hét videós anyagból állt a műsor, a hétből ötben szerepelt politikus.

A híradó első anyagában – ami a koronavírus-járvány kapcsán adott összefoglalót – Papp Csaba önkormányzati képviselő (Fidesz) volt látható, aki mint a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet igazgatója szólalt meg.

A másodikban (Újabb debreceni lakótelepen indult el az országosan is egyedülálló program) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) és Papp László debreceni polgármester (Fidesz) állt a mikrofon mögé, illetve három önkormányzati képviselő volt még látható a sajtótájékoztatójukról készült tudósításban: Bordásné Gyuris Katalin (Fidesz) meg is szólalt, Fodor Leventét (Fidesz) és Korbeák Györgyöt (Fidesz) idézték és mutatták.

Papp László polgármester és három önkormányzati képviselő az újkerti szánkódombról tekintett körbe
Facebook

A harmadikban (Újabb közlekedési csomópontot alakítanak át Debrecenben) ismét megszólalt Papp László polgármester (Fidesz), ahogy Hetei József önkormányzati képviselő (Fidesz) is.

A negyedikben (Eldőlt, ki tervezheti a MotoGP-versenypályát Hajdúnánás mellett) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) került ismét mikrofonvégre, hallhattuk Tiba István országgyűlési képviselőt (Fidesz) is, idézték és mutatták Szólláth Tibor hajdúnánási polgármestert (Fidesz).

Az ötödikben (Egyedülálló könyvsorozatot kapott a Debreceni Egyetem) Pósán László országgyűlési képviselő (Fidesz) mint a Debreceni Egyetem tanára szólalt meg.

A hatodikban ( Jávorantilop született a debreceni állatkertben) és a hetedikben (Akár már a hétvégén bejuthat az Erste Liga döntőjébe a DEAC jégkorongcsapata) nem kapott szerepet megszólaló politikus.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.