A SZEMEDNEK HIGGY!

Mi a különbség? (2.)

A valóság és a látványtervek közötti eltérés valószínűleg nem tévedés, ellenben igen komoly hamisítás.
Facebook

Az úgynevezett Varázserdő-projekt keretében elkészül a Pallagi úti sétány megújításának második üteme – adta hírül Debrecen város hivatalos oldala.
Konkrétan újabb tereket nyer a szürke térkő a Nagyerdő szélén. Ezt oly jelentős eseménynek ítélte a Fidesz, hogy egyből négy politikusa tartott róla sajtótájékoztatót: az országgyűlési képviselő, a polgármester, az egyik alpolgármester és az érintett önkormányzati képviselő. Mind megszólalt, mindet be is mutatta az önkormányzati televízió híradója.

Aztán a közösségi hálón is megszülettek a politikusok beszámolói: feltette a sajtótájékoztatós fotóit magáról az országgyűlési képviselő, a polgármester, az egyik alpolgármester és az érintett önkormányzati képviselő is. Ezekből idézzük az alábbi fotókat. Az újabb térköves térhódítás környezetét ismerőknek minden bizonnyal fel fog tűnni, hogy a látványterven valami nagyon nincs rendben.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.