A HÉT IDÉZETE

A periférián élők felzárkózási lehetősége túl az útfejlesztésen mindenki számára közös élmény?

Újra mondott egy összetettet a debrecen-nyíradonyi országgyűlési képviselő, most egy sajtótájékoztatón.
Facebook

Tasó László fideszes politikus Debrecen polgármesterével és a csapókerti önkormányzati képviselővel (ők is fideszesek) ellátogatott a Keresszegi utcába, ahol ma a munkagép belemart a földútba, hogy idén nyárra 188 méter hosszon már aszfalt varázsoljanak a helyébe 32,7 millió forintból. Itt volt az ideje, ahogy arra egy olvasónk is figyelmeztetett korábban.

Nos, Tasó és társai kilátogatását a város „perifériájára” követték az önkormányzati média és a KESMA kötelékébe tartozó megye napilap munkatársai is.
Az utóbbi tudósításából idézzük Tasó Lászlót:

„A kertségi útfejlesztéseken túl minden más, ami a periférián élőknek lehetőséget teremt arra, hogy felzárkózzanak, mindenki számára közös élményt és örömet jelent. Akkor fogja mindenki magáénak érezni a fejlődést, ha lesz közvetlen kapcsolata a fejlesztéssel. Az útépítés egy közvetlen kapcsolat.”

haon.hu

Tasó képviselő a tudósítás szerint arról is szólt, hogy ebben a debreceni városrészben, vagyis a Csapókertben az elmúlt 100 év legfontosabb tíz éve kezdődött el 2019 őszén. Ez ugyan némileg terhelő a várost – és benne a Csapókertet – huszonhárom (23!) éve irányító Fideszre nézvést, ám tudjuk be annak a képviselő ítéletét, hogy 2019-ben a városrész polgárai Tasó László közvetlen munkatársát választották meg önkormányzati képviselőnek.

Tasó László azt üzente:

- Besimult elemek és tömegek számára elérhető családok

- „Mi ráérünk, mert MI MAGYAROK, akkor is itt leszünk”

- Batmant idézte húsvéti üzenetében Tasó László országgyűlési képviselő

- „A gyarapodó tragédiák árnyéka egyre erősebben rávetül az életünkre”

- Orbán Viktor a hazáját mindenekfelett védő vezetője a nemzetnek

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.