Debrecen hamarosan sztár város lesz! – Ígéri a Kutyapárt

Lesz itt minden is! A helybéliek egyébként is meglévő boldogságát eufóriává fokozó örömhírszerzés, aztán pingálás, reparálás, űrhajós tevékenység elősegítése és birodalmi lépegető-tépegető kivitelezés, utcai „televíziók” átalakítása, kukaállatkert létesítése, valamint besegítve a helyi önkormányzatnak, pillanatok alatt felépíthetik a mintegy 20 éve húzódó projektként számon tartott Latinovits Színházat is. Elkezdte a 2022-es országgyűlési választásokra a felkészülést a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Debrecenben.
Star (Wars) városnak kell saját birodalmi lépegető. Íme a debreceni lehetőség

Egyelőre még az agyalás szakaszában jár az országos vezetőség és a debreceni szekció, meglátják, a sok-sok plánumból mi valósítható meg tényleg, ám várhatóan hamarosan konkrét ígéretekkel hozakodnak elő, hiszen ígérni jó.

Jelentős erőket összpontosítanak Debrecen lakói érdekében – hogy azok minél boldogabbak legyenek

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt debreceni fejlesztések témakörben március 28-án este online meetinget tartott, amihez bárki kapcsolódhatott a közösségi felületükön. Aki ezt megtette, az elejétől a végéig meghallgathatta és végignézhette, miként ötletel a párt két társelnöke, Döme Zsuzsanna (Ferencváros alpolgármestere) és Kovács Gergely (Budapest Hegyvidéki Önkormányzatának képviselője), illetve több debreceni passzivistájuk (itt olvasható, mit jelent ez esetükben), szimpatizánsuk.

A mindvégig igen nagy komolysággal folytatott szakmai egyeztetés alatt számtalan probléma és számos megoldási javaslat vetődött fel, amelyek leginkább Debrecen megtépázott közterületi építményeit érintik, illetve egyes objektumokat átértelmeznének, netán funkcionálisan némiképp megváltoztatnának.

A szokásos, töredezett aszfaltot érintő négyszín-festésekkel és a parlagon heverő kő virágtartók felturbózásával mindenképpen foglalkozni akar a Kutyapárt. A megbeszélés során Street View képeken követhettük, hogy a tervek szerint merre tendál a párt jobbító tevékenysége a közeljövőben.
Mint Kovács Gergely elmondta, ők Budapestről segítik majd a debreceni tagok működését, sőt maguk is ideutaznak majd szemrevételezni a terepet, s akár a kivitelezésben is részt vesznek.

A Kutyapárt egyik aszfaltfestése Debrecenben 2019 júliusában
Tóth Tamás

Elképesztő fejlődésre van kilátás – még sokkal jobb lehet a közhangulat Debrecenben, akár már nyárra!

A debreceni emberek által a Békás-tónál folytatott nem éppen hasznos állatetetésre is kitértek, amelyet megfordítanának. Itt még tanakodnak azon, hogy kacsának öltözve dobálják meg a helybélieket kenyérdarabkákkal, vagy arra hívják fel a figyelmet, hogy ennyi erővel az emberek embereket is etethetnének – kósza ötletként elhangzott Döme Zsuzsanna részéről, hogy ha ennyire jól megy Debrecenben, hoznak ide ottani hajléktalan embereket, hogy megfelelő élelmezést kapjanak itt a „második (másik) fővárosban”.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

A Kutyapárt figyelmét nem kerülik el a kátyús utak, a használaton kívüli lakótelepi szőnyegporolók és az omladozó falfelületek, valamint a nem létező vagy csak kis mennyiségben meglévő kerékpár-tárolók sem. Emellett meglepnék majd az egyetemistákat, az oktatókat is Debrecenben, illetve meg akarják teremteni annak lehetőségét, hogy minden debreceni is egy kicsit Kósa Lajosnak érezhesse magát.

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.