Ötcsillagos szállodát nézett Papp László debreceni polgármester Tokaj mellett

Bár a debreceni önkormányzati média alaposan figyelemmel kíséri a polgármester minden szereplését, ha úgy adódik, akkor egy nap több tudósítást is adnak Pappról, s maga a polgármester is szorgosan dokumentálja hivatalos dolgait a közösségi oldalán, ez a tokaji „kirándulás” valamiért nem kapott nyilvánosságot helyben.
Facebook

Tokaj város hivatalos honlapja részletes beszámolóban és sok fotóval illusztrálva adott hírt a március 23-ai történésről, ahogy Tokaj polgármestere, Posta György is a saját közösségi oldalán. Mint olvasható a Jól halad a prémium hotel építése a Csurgó völgyben címmel megjelent publikációban: szakmai bejárást tartottak a beruházó és a kivitelező képviselői az épülő ötcsillagos szállodánál.

Facebook

„A Minaro Hotel Tokaj a térség legnagyobb, prémium szolgáltatását képviselő szálláshelye lesz a maga száz szobájával, de munkahelyet is teremt majd a városban, hiszen az üzemeltetéshez közvetlenül száz munkatársat várnak majd. A bejáráson jelen volt Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, Papp László Debrecen, Veres Pál Miskolc és Posta György Tokaj polgármestere is. Csaknem 10 hektáros területen, egy korábbi bánya helyén megvalósuló ötcsillagos, tematikus szállodát építenek Tokajban, amely a hazai szállodapiacon kiemelkedő tapasztalattal rendelkező dr. Szepesi Richárd, valamint a Dreamland Holding Zrt.-ben idén nyáron többségi tulajdonrészt szerző ingatlanpiaci társaság, az Appeninn Nyrt. közös fejlesztéseként valósul meg. A szálloda alapkövét 2020. márciusban tették le, azóta pedig a pandémiás helyzet ellenére is a terveknek megfelelően halad a kivitelezése.”

Facebook
Facebook

Sokrétű wellness és fürdő részleg, illetve szabadidős részleg is helyet kap az épületben az összesen kilencmilliárdos beruházásban. A szálloda közvetlen környezetében egy gasztro és rendezvény funkciót betöltő központ is megépül. A hotel belseje a dzsungel tematikára építkezve, arany, bronz és egyéb meleg színekkel várja majd a vendégeket.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

(A fotók a tokaji polgármester Facebook-oldalán jelentek meg.)

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.