Kik lesznek a jelöltek jövőre? – Három éve választottunk legutóbb országgyűlési képviselőket

Hajdú-Biharban minden egyéni választókerületben a Fidesz jelöltje nyert 2018-ban. Közülük a legkisebb arányban Kósa Lajos, a legnagyobban pedig Tasó László.
debreciner.hu

2018. április 8-án volt a legutóbbi országgyűlési választás, ami ismét elsöprő fideszes győzelmet eredményezett országosan és Debrecenben, Hajdú-Biharban is.

parlament.hu

Egy év múlva ismét az urnák elé járulhatunk, ám egyelőre azt még nem tudhatjuk, hogy kikre adhatjuk le voksainkat 2022-ben. Hírlik, hogy Orbán Viktor változtatni fog a hajdú-bihari kormánypárti kínálaton, a jelenlegi hat képviselő közül kettőt vagy hármat lecserél. A hatpárti ellenzéki együttműködés közös jelöltjeit egy nyár végi vagy ősz eleji előválasztáson fogják eldönteni az ebbe beleszólni kívánó választópolgárok. Rajtuk kívül jelölteket fog állítani a megyében az ISZOMM és a Mi Hazánk. További szereplőkről egyelőre még nincs tudomásunk.

A 2018-AS EREDMÉNYEK HAJDÚ-BIHARBAN

Egyes választókerület:
valasztas.hu
Kettes választókerület:
valasztas.hu
Hármas választókerület:
valasztas.hu
Négyes választókerület:
valasztas.hu
Ötös választókerület:
valasztas.hu
Hatos választókerület:
valasztas.hu

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.