AZ OLVASÓ ÍRJA

Ez most nem álhír…?

Mi lenne, ha nem ilyen jó ütemben haladnának a munkálatok, ha nem a végéhez közelednének?
KT

Tisztelt Debreciner!

Mindig döbbenettel vegyes csodálattal tölt el, hogy a városi propaganda szócsövek (Haon, Dehir) milyen mértékben képesek tolni az önfényező parasztvakítást.

Pénteken a Haon hangzatos szalagcímben számolt be, hogy „Végéhez közelednek a Görgey Utcai Óvoda korszerűsítési munkálatai”, remek fotót mellékelve a szalagcímhez. A Dehir és Papp László polgármester Facebook-oldala már óvatosabban kürtölte világgá a nagyszerű hírt „Jól halad a Görgey Utcai Óvoda energetikai korszerűsítése”. Ez most nem álhír…?

KT
KT
KT

Nos, valóban „remekül” haladnak a munkálatok, ahogy az általam készített fotókon is látható:
• A szigetelőanyagokat múlt szerdán és csütörtökön hordták be az óvoda udvarára.
• Pénteken hatalmas csinnadrattával (alpolgármester, képviselők stb) a sajtó nagy örömére sikerült is az óvoda keleti falát felállványozni, illetve elkezdeni a szigetelést.
• Az már lényegtelen momentum, hogy az óvoda északi-déli-nyugati oldalfalain még hozzá sem kezdtek a munkálatokhoz, fel sincsenek állványozva.
• Szombaton készítettem néhány fotót az épületről, amelyen látszanak a régi nyílászárók, azokat még ki sem cserélték.
• Hétfő este újra megnéztem az épületet, a keleti oldalon lévő szigetelésen „taknyoltak” valamit, további munkálatok nyomait nem láttam.
• Ma a keleti falat vakolják, a nyugati egy részéhez hozzá kezdtek, de semmi több az elmúlt közel egy hétben.

KT
KT

Mi lenne, ha nem ilyen jó ütemben haladnának a munkálatok, ha nem a végéhez közelednének?

Számomra a konklúzió, hogy nem csak az olvasókat, de a környéken lakókat, óvodai dolgozókat és szülőket is komplett hülyének nézik, a szokásos propaganda mellébeszélés figyelhető meg.

Tudom, hogy ez csak egy apró porszem a sok idegesítő csúsztatás-hazugság között, amivel nap mint nap szembesülünk Debrecenben (utak, járdák állapota, Móricz Zsigmond körút tragikus állapota), de a többi aktuális témára felfűzve talán egy rövid, önálló cikket is megérne ez az önfényező parasztvakítás.

Munkájukhoz jó egészséget kívánva, tisztelettel
KT

KT

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.