A SZEMEDNEK HIGGY!

Akik nem félnek – Tasó képviselő és a tűzoltók

A kormánypárti politikus fittyet hány a kormány járványintelmeire.
debreciner.hu

Tasó László debrecen-nyíradonyi kormánypárti országgyűlési képviselő továbbra is kiveszi a részét a nyitási örömökből. A napokban annak örvendezett a közösségi oldalán, hogy május elsejétől újra lehetségessé válik az éjszakai horgászat. Ha nem is mindenkinek – mint később kiderült…

Ma arról számolt be ugyanott a fideszes politikus, hogy tűzoltókkal fagylaltozott Szent Flórián napja alkalmából. Az természetes, hogy a maszkot levették a nyaláshoz, a kanalazáshoz, de talán némi példamutató távolságtartás sem ártott volna, ha már kiteszi a fotóját a követői elé.

A magyar kormány járványügyi internetes tájékoztatóoldala ma is így int:
„A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet!”

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.