Pedagógus-üzletvezetőt indít Hajdú-Bihar megye észak-keleti választókerületében az MSZP és a Párbeszéd

Szórádi Sándor szerint az önkormányzati munkájának is köszönhetően vált szolidárisabbá Nyíracsád község. Rajta kívül eddig a Momentum mutatott be jelöltet a hajdú-bihari hármas választókerületben Kosztin Mihály személyében.

Szórádi Sándor nyíracsádi önkormányzati képviselőt, a helyi polgárőrség vezetőjét indítja az ellenzéki előválasztáson a Hajdú-Bihar megyei 3-as számú választókerületben a Párbeszéd és az MSZP – jelentette be május 27-én Karácsony Gergely pártja. A honlapján olvasható bemutatkozásában a jelölt magát pedagógusként, háromgyermekes családapaként és üzleti vezetőként mutatja be.

„Örömmel töltött el, hogy sikerült szolidárisabbá tenni az önkormányzat működését: például megfeszített önkormányzati munkával együtt elértük, hogy minden család kapjon tűzifát vagy pénzbeli támogatást a téli fűtéshez” – írta önkormányzati munkájáról Szórádi a saját közösségi oldalán.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

A Hajdú-Bihar megyei 3-as számú országgyűlési egyéni választókerület Debrecen észak-keleti részét, valamint a megye észak-keleti településeit foglalja magában Téglástól egészen Létavértesig. Ebben a választókerületben eddig az MSZP-Párbeszéd szövetségen kívül csak a Momentum mutatta be a jelöltjét Kosztin Mihály vámospércsi települési és Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselő személyében. Tasó László fideszes honatya 2018-ban 58,16 százalékot szerezve nyerte meg a választókerületi képviselői mandátumot.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.