Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport című oldalt – Media1

Meg nem nevezett helyről érkező nyomásgyakorlás hatására úgy döntött a Pesti Riport, hogy leveszi a támadott cikkeket, de ez csak átmeneti állapot – írja a Media1.
media1.hu

A Media1 megtudta azt is, hogy 40 perces pikáns, állítólag Orosz Barbara hangját tartalmazó hangfelvétel publikálása is várható, miután a szervert áthelyezik az Egyesült Államokba és tulajdonost vált az oldal, és újra elérhetők lesznek a cikkek is.

Az Orosz Barbara állítólagos viszonyaival kapcsolatos cikkek érintettjei közül ketten azt nyilatkozták, hogy nem igazak az állítások, jogi lépéseket helyeztek kilátásba. Orosz Barbara többek közt azt állította, hogy családos, és vallásos, így nem férne bele neki, hogy családos emberekkel folytasson viszonyt, valamint a Pesti Riportot bírálta a megjelentek kapcsán. Kovács Zoltán pedig fake news portálként emlegette az internetes lapot, és azt mondta, a többit majd intézik a jogászok.

További részletek a Media1 cikkében olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.