Megszólalt a tanú: 380 milliót és a házát adta a csengeri örökösnőnek a tehetős vállalkozó, akit még Kósa Lajos is megkeresett

Érdeklődve hívta Kósa Lajos a csengeri örökösnő másik áldozatát, hogy nála van-e valami eredmény.
blikk.hu

Először a házát, majd anyagi segítség gyanánt százmilliókat adott a csengeri örökösnőnek egy tehetős vállalkozó, akinek a tanúvallomásával folytatódott a közel nyolcszázmillió forintos csalással gyanúsított P. Mária (a cselekmény elkövetésekor még Sz. Gáborné) büntetőpere – tudósít a Blikk.

A csengeri örökösnő ügye Kósa Lajos fideszes képviselő miatt szólt ekkorát, mivel a politikus aktívan segített P. Máriának a hagyatéki eljárásban. A vádlott ügyvédje rá is kérdezett, hogy ismerte-e Kósát, találkozott-e vele. A tanú nem ismerte a politikust, nem is találkozott vele, de egyszer váratlanul kapott tőle egy telefonhívást.

„Egyszer hívott fel, a svájci utunk után, azt kérdezte tőlem, mi történt, van-e eredmény” – válaszolt a vállalkozó, aki meg is lepődött a hívásán.

További részletek a Blikk tudósításában olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.