DEBRECINER 2021

Kétéves a Debreciner

Találkozzunk!

2019 júniusának közepén indult a Debreciner online újság. Közel háromezer saját cikkünk, majd’ húszezer eredeti fotónk jelent meg ebben a két évben, számos írásunk volt nem kevés hatással a helyi kulturális és közéletre, hivatkozott ránk sokszor az országos média, mutatván: a fővároson kívül is van élet, helyben is van feladata a felelős újságírásnak.

debreciner.hu

Újságunk, a Debreciner évfordulója alkalmából szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt június 18-án, pénteken 18 órára a Malterbe (Debrecen, Baross utca 16.), ahol nyitott szerkesztőségi értekezlet keretében alkalmunk lesz kötetlenül beszélgetni közös dolgainkról. A kellő időben érkezők tortára is számíthatnak!

Továbbra is célunk az, hogy a kevés – pártoktól és mágnásoktól függetlenül dolgozó – magyarországi lokális újság egyikeként folytassuk munkánkat, éljen tovább a Debreciner, tegyük, tehessük a dolgunkat.

Invitáljuk olvasóinkat, köszönjük támogatásukat, mert nélkülük nincs, nem lehet Debreciner!

A Facebook-eseményoldal itt található.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.