Vajon mi lehet a fekete Fidesz-kerítés mögött Debrecenben?

Ez a közterületen kialakított terasz akár maradhatna azután is, amikor távozik a kormánypárti frakció a városból, s lebontják az átláthatatlan kordont.

Az országban elsőként adott hírt és közölt fotókat a Debreciner arról, hogy rendkívüli biztonsági intézkedések kíséretében ülésezik a kormánypárt országgyűlési frakciója. Megmutattuk, hogy hermetikusan lezárták a Baltazár Dezső tér jelentős részét, ami a frakcióülésnek helyet adó Kölcsey Központ és a képviselőknek szállást adó Hotel Lycium mögött található.

A helyzet ma délelőttre sem változott, csak a debreceniek kíváncsisága fokozódott, hogy mit kell eltakarni a szemük elől. Mit nem szabad látniuk nekik a saját városukban?

Íme néhány fotó, amit ma készítettünk a kerítésen belüli világról:

A kormánypárt országgyűlési frakciójának zárták le a közterületet
Budai Péter
Budai Péter
Budai Péter
Budai Péter
Budai Péter

Kapcsolódó anyagok:

- Fidesz-védő fekete fóliák Debrecenben

- A debreceni fal – Befeketítette a városképet a Fidesz

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.