A SZEMEDNEK HIGGY!

Nők és gyerekek ismét a szalagvégen

A rendszeresen avató politikusok, különösen az országgyűlési képviselők autójának csomagtartójába rendszeresíteni kellene két – nagyjából 120 centiméter magasságú – állványt vagy fából, vagy krómozott fémből, amit aztán bárhol előkaphatnának. Egy ollókészlet sem ártana az égőkészlet mellé.

Nincs egy hete, hogy erről mutattunk be közösségi hálós politikusi fotókat: Képtelenek leszokni a gyerekek és a fiatal nők efféle használatáról.

A korán kezdődött választási kampány valószínűleg megannyi szalagvágással fogja megörvendeztetni a magyar népet mind országosan, mind szűkebb régiónkban.

A hajdú-bihari kormánypárti országgyűlési képviselők közül egyelőre Vitányi István a legaktívabb. Derecskén két szalagot is vágott a napokban.

Az egyiket népies ünneplőbe öltöztetett önfeledt gyermekek tartották a politikusok ollója alá.

Facebook

A másikat helyi ifjú hölgyek feszítették.

Facebook

Természetesen a pozitív példákat sem hallgatjuk el. Pósán László debreceni országgyűlési képviselő – Papp László polgármester és Szijjártó Péter külminiszter társaságában – most állványos szalagot vágott Debrecenben. Bodó Sándor képviselő-államtitkár pedig most egy v alamiféle páfrányra(?) kötözöttet Egyeken. Ugye, ugye.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.