A SZEMEDNEK HIGGY!

Nem minden szalagvágás fontos?

Ismét önfeledt gyerekekkel – csak az arcukra kell nézni – tartatták az elvágandó nemzeti trikolort a politikusoknak, de mintha már nem dicsekednének ezzel – mármint a politikusok sem.

Vitányi István hajdú-bihari fideszes országgyűlési képviselő nem szokta elhallgatni a nagynyilvánosság előtt, amikor tesz valami érdemit a választókerületéért. Például elvág egy avatási szalagot.

Most azonban megmagyarázhatatlan csend van a körösszakáli történés ügyében.

Körösszakál egy hajdú-bihari település a maga 800 körüli lelkével, ahová ellátogatott a térség országgyűlési képviselője, bizonyos Vitányi István szalagot vágni, mivel ottan utak megújultak, ami kétségtelenül öröm.

A gyakori szalagvágásban igen nagy gyakorlattal rendelkező kormánypárti képviselő erről az eseményről nem számolt be a saját közösségi oldalán, nyilván nem azért mert neki Körösszakál kicsi. Hanem…

haon.hu
Ellenben a KESMA kötelékébe tartozó megyei napilap és annak online tükre nem hallgatja el a jó híreket.

Ismét gyerekeket használtak szalagállványnak.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.