Playboyok, jachtok és szállodák – Így kampányolt a szocializmus mellett Szanyi Tibor pártja Nyíradonyban

250 ezer forintos minimálbérért járja az országot Székely Sándor, az ISZOMM parlamenti képviselője. A túra első Hajdú-Bihar megyei állomásán megjelent Szanyi Tibor, a párt miniszterelnök-jelöltje és Huszti Andrea elnök is, de a show-t a Neoton Família korábbi énekese, Pál Éva vitte el. VIDEÓ
Polgár Tóth Tamás

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) nem vesz részt az ellenzéki előválasztáson, hanem 2022-ben önállóan próbálják megugrani a parlamenti frakciót jelentő 5 százalékos küszöböt. Május elsején jelentették be, hogy aláírásgyűjtő kampányt indítanak a nettó 250 ezer forintos minimálbér eléréséért, Huszti Andrea pártelnök elmondása szerint azóta már több mint 100 ezer aláírást gyűjtöttek.

Polgár Tóth Tamás

Székely Sándor, a párt egyetlen országgyűlési képviselője június 15-én kezdte meg országjárását, amellyel az aláírásgyűjtés mellett a szocializmus eszméjét is népszerűsítik, valamint az ISZOMM ismertségét igyekeznek növelni. Székely országjárásának első hajdú-bihari állomása július 3-án volt Nyíradonyban.

A parlamenti képviselő mellett a rendezvényen jelen volt Szanyi Tibor, a párt miniszterelnök-jelöltje, Huszti Andrea pártelnök és Káposznyák István, a párt országgyűlési képviselőjelöltje (Hajdú-Bihar megyei 3-as számú választókerület) is. A szombat délelőtti programon beszédek nem hangzottak el, azonban Pál Éva énekes, az ISZOMM jelöltállítási koordinátora egy élelmiszerbolt sarkánál kialakított színpadon énekelt Neoton Família slágereket. Köztük a Monte Carlo című dalt, amelynek a refrénje így hangzik:

„Valódi gyöngysorok, vakító fogsorok,
Hiszen ez Monte Carlo.
Playboyok, pálmafák, yachtok és szállodák,
Hiszen ez Monte Carlo.”

Az eseményről videót is készítettünk:

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.