SZÓ SZERINT

Ne jussunk el idáig, szépen kérjük!

„A közelmúltban már odáig jutott a helyzet, hogy egy-egy beteg nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, rendkívül durva stílusban átkozta a szűrést végző kollégát, aki csak a munkáját végezte igen lelkiismeretesen.” II. sz. Belgyógyászati Klinika.
Facebook

Kedves Betegeink!
Halljuk, hogy a lakosság egyre nagyobb része be van oltva. Reméljük, Önök is a beoltottak közt vannak. Ahogy azt is reméljük, hogy a minél több beoltottal lassan okafogyottá válik a beléptetéskor a hosszadalmas szűrési procedúra. Higgyék el, nekünk is könnyebb lenne. Most, hogy már az egyenruhás segítőinket is visszarendelték, még nehezebb megoldani, hogy elegendő ember végezze egyszerre a beléptetést. Ráadásul itt a nyár, a szabadságolások időszaka. Ami nem lenne baj, hiszen mindenkinek jár a pihenés, de most feleakkora létszámmal kell fogadnunk a nem kevesebb beteget, aki hozzánk érkezik. Szeretnénk ezért tisztelettel megkérni Önöket, hogy legyenek türelemmel, leterheltek a kollégák. A közelmúltban már odáig jutott a helyzet, hogy egy-egy beteg nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, rendkívül durva stílusban átkozta a szűrést végző kollégát, aki csak a munkáját végezte igen lelkiismeretesen. Ne jussunk el idáig, szépen kérjük!
Mindannyiunknak az a célja, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, hogy haladjunk.
Az osztályainkon, szakrendeléseinken csökkent létszámmal - ám ugyanolyan lelkiismeretesen, a megszokott alapossággal - kell ellátnunk a betegeket, lehet, hogy olykor többet kell várni, kérjük megértésüket.
Kívánunk nagyon kellemes nyarat, szép élményeket, jó pihenést és nagyon jó egészséget!

2021. július 5., hétfő, 17:45 óra

A II. sz. Belgyógyászati Klinika bejegyzése a Facebookon.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.