A rendőrség felvonult, a barátkozók elmenekültek

Mindez a tegnapi meccs szünetében történt, hogy addig se unatkozzon a közönség. A verbális kakaskodást rögzítő videóból nyilvánvalóan kiderül, kik kezdeményezték az inzultust. VIDEÓ+GALÉRIA

Bár alaposan kikapott (1-4) a DVSC itthon a Torinótól, s ezzel befejeződött rövid igyekezete az Európa-ligában, a mérkőzés második félideje a nagyszámú (15 ezres!) debreceni közönség számára mégis igen élvezetes volt, mert hajtott a csapat, s gólt is szereztek: az 52. percben Garba 3 méterről a Torino kapujába fejelt.

Galéria: Felvonultak a rendőrök a vendégszektornál a Debrecen-Torino meccs szünetében
NT

Mindezek előtt a két félidő közötti szünetben arra lehettek figyelmesek a nézőtéren bámészkodók, hogy a rendőrség egységei felvonulnak az olasz szurkolók szektora előtt, majd mellettük, az "ütközőzónában". Alábbi videónkból kiderül ennek a demonstratív lépésnek az oka. Nem az olaszok akartak netán kitörni, hanem a Nagyerdei Stadion másik végéből néhány debreceni ultra tett tisztelgő látogatást a torinóiak vaskerítésénél, ám amint meglátták a közeledő rendőröket, igen gyorsan elfutottak vissza a saját helyükre.

Aki nem így tudja a történetet, az mesélje el a Facebook-oldalunkon!

A mérkőzés egyébként rendkívül békés esemény volt, talán csak a horvát játékvezető fújt a kelleténél többször a sípjába, s inkább az olaszokat, mint a mieinket támogatva - a közönség jelentős része így élte meg.

NT
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.