AZ OLVASÓ ÍRJA

Jelentkezett a második oltásért, de nem kapta meg

„Mit csinálhatunk akkor, ha tenni akarunk az életünk, egészségünk védelme érdekében?”
Oltópont Debrecenben (illusztráció)
Lia

Szomorú kis történet lenne ez, ha nem az életünkről lenne szó. Így viszont egyszerűen vérlázítóan felháborító.

A feleségem egy hónapja kapta meg az első Covid-elleni oltást, Moderna vakcinával.
Most, az akkor megadott időpontban elment, hogy felvegye a második oltást is. Legnagyobb meglepetésére közölték vele, hogy ez a vakcina nincs, oltást nem kaphat. Ahogyan a kérdésekre választ sem kap senkitől, sehonnan.

Megnyugtató, hogy a kormány szerint minden tökéletesen működik. Bár a mindennapjainkban érezzük, tudjuk, hogy a magyar egészségügy romokban hever, az azonban, hogy egy világjárvány idején az oltásra jelentkezőt ennyire nem nézik emberszámba, egyszerűen felfoghatatlan.
Mit csinálhatunk akkor, ha tenni akarunk az életünk, egészségünk védelme érdekében?

Tisztelettel: N.A.

Köszönjük debreceni olvasónk levelét! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.