AZ OLVASÓ ÍRJA

Többnapos a lócitrom a Debreceni Egyetem főépülete előtt

Bezzeg Kaslernek takarítottak.
Olvasónk küldte

Kedves Debreciner!

Lenne esetleg egy érdekes és nagyon felhaboritó képem (vagyis én annak találom). Az agráregyetem lovas felvonulása szombaton történt, ma már kedd délután van, azonban ez a halom még mindig ott bűzölög a főépület előtt, míg a mai onkoradiológiai épület átadója miatt, amin Kasler miniszter úr és sokan mások részt vettek, kb. 2 hete takarították csak az épület környékét, rendezték a fákat, gazoltak stb. a szép felvételek miatt… Az átadott épület egyébként évek óta használatban van már.

Olvasónk küldte

Köszönjük – inkognitója megőrzését kérő – debreceni olvasónk levelét és fotóit! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.