„Debrecenben nagyon kevés a köztéri szemetes”

„Néhány helyen csordultig vannak a szemetesek, még aki bedobná a szemetét, az is csak mellé tudja dobni.”
Debrecen, Darabos utca: idősek ülnek a szemét között
Olvasónk küldte

T. Szerkesztőség!

Javasolnék egy témát, amit szerintem pártállás nélkül minden debreceni polgár támogatna és még én sem tudnék nem egyetérteni vele.
Debrecenben nagyon kevés a köztéri szemetes. Főleg azokon a helyeken, ahol fiatalok bandáznak, vagy alkoholisták iszogatnak a padokon, de a méregdrága fizető parkolókba is lehetne telepíteni néhányat. Megfelelő fényképekkel illusztrálva, nincs az a polgár, aki ezzel nem értene egyet.
A Darabos utcai padok és fizetőparkoló megfelelő terep erre, de rengeteg helyet találnak, ami ezt demonstrálja. Néhány helyen csordultig vannak a szemetesek, még aki bedobná a szemetét, az is csak mellé tudja dobni. Ha gondolják, nézzenek utána és írjanak róla. Azokkal az írásokkal nem sokra mennek, ami több embernek népszerűbb, mint ahánynak nem. „Ezer” ilyen témát tudnék ajánlani.

Üdv: az egyik olvasójuk

Olvasónk küldte

Köszönjük debreceni olvasónk levelét és fotóit! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.