fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

AZ OLVASÓ ÍRJA

Virág(ágyás)karnevál Debrecenben

„Éljen az éljen!”

Tisztelt Szerkesztőség!

Pár kép Debrecen két teréről.

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

Az első kettő a Széna téren készült, ahol az egy évvel ezelőtt felvonuló munkagépek, talajcsere után virágágyás készült.
Bizonyára sok pénzért. Virágbeültetés, szalagátvágás, éljen az éljen... Majd néha gondozás...
Eljött az új esztendő. A nyár elejére jól begazosodott a terület, amit aztán közmunkásokkal kiszedetett valami vezetőség. Mostanra hűlt helye... a tavalyi (hónak) virágágyásnak.

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

A másik kettő a Petőfi téren készült. Itt padot ültetett a pajzán tervező és kivitelező a virágágyásba, és nem is egybe.
Amit aztán jól körbeszórtak csikkekkel és egyéb hulladékkal.
Aztán olyan is van, amibe nem ültettek semmit, csak úgy nő benne a gaz. Nos, ezek vannak többen
– írta neve elhallgatását kérő debreceni olvasónk.

Köszönjük a levelet és fotókat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.