AZ OLVASÓ ÍRJA

Virág(ágyás)karnevál Debrecenben

„Éljen az éljen!”

Tisztelt Szerkesztőség!

Pár kép Debrecen két teréről.

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

Az első kettő a Széna téren készült, ahol az egy évvel ezelőtt felvonuló munkagépek, talajcsere után virágágyás készült.
Bizonyára sok pénzért. Virágbeültetés, szalagátvágás, éljen az éljen... Majd néha gondozás...
Eljött az új esztendő. A nyár elejére jól begazosodott a terület, amit aztán közmunkásokkal kiszedetett valami vezetőség. Mostanra hűlt helye... a tavalyi (hónak) virágágyásnak.

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

A másik kettő a Petőfi téren készült. Itt padot ültetett a pajzán tervező és kivitelező a virágágyásba, és nem is egybe.
Amit aztán jól körbeszórtak csikkekkel és egyéb hulladékkal.
Aztán olyan is van, amibe nem ültettek semmit, csak úgy nő benne a gaz. Nos, ezek vannak többen
– írta neve elhallgatását kérő debreceni olvasónk.

Köszönjük a levelet és fotókat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.