A SZEMEDNEK HIGGY!

Tizenkétszer szerepel a polgármester neve a 8 oldalas kiadványban – Csak jóhírek minden debreceni postaládában!

Természetesen közpénzből készült és jutott el a debreceni otthonokba a 70 ezer példányban kinyomtatott reklámkiadvány, ami megannyi sikerről tájékoztatja a cívisváros lakóit. – Ezt írtuk legutóbb is, most sem tudunk ennél jobbat kitalálni.
Debrecen 2030

2021 júliusának végén ismét megjelent a Debrecen 2030 elnevezésű, számos pontján igen homályos és kidolgozatlan városfejlesztési projekt propagandáját szolgáló - Debrecen Megyei Jogú Város megbízásából készült – kiadvány, aminek – láss csodát! – az a címe, hogy Debrecen 2030.

Írtunk már az előzményéről, s meg kell állapítanunk, hogy Papp László képrekordját sikerült ismét beállítani. Ahogy a Debrecen 2030 legutóbbi megjelenésekor a polgármester nyolc fotón volt látható a 8 oldalas produkcióban, úgy ezennel is.

Ám 12 alkalommal szerepel Papp neve leírva! Második helyen Kósa Lajos és Pósán László országgyűlési képviselők szerepelnek holtversenyben 7-7 említéssel, a dobogó harmadik fokára pedig szintén holtversenyben, de igen jelentősen lemaradva az élbolytól Tasó László országgyűlési képviselő és Barcsa Lajos alpolgármester léphetett fel 2-2 említéssel. (Kósa egyébként 5 fotón látható, Pósán pedig 3 képen.)

Nem fideszes politikus nevét vagy fotóját nem találtuk a minden debreceniek pénzéből készült kiadványban. Ha valaki rábukkan egyre is, feltétlenül tájékoztassa szerkesztőségünket! (Aki véletlenül eddig még nem látta, s kíváncsi rá, letöltheti az önkormányzati hírportál oldaláról.)

Nem akarnánk hosszú bekezdéseket citálni az újságszerű produkcióból, ezért csak néhány címet említünk, amelyek hűen átadják a lelkesültséget, az üzenetet és a várost vezető politikusok ethoszát:

- Nem véletlen, hogy Debrecen és környéke az ország legdinamikusabban fejlődő régiója
- Fejlődik a város
- Megszépül az Arany János Óvoda
- Szebb lesz az Újkert
- Szépül az egyik legrégibb városrész
- Varázserdő: tovább szépül a Nagyerdő
- Egészségügyi fejlesztések Debrecenben
- Zöldebb és élhetőbb lesz a Tócóskert és a Tócóvölgy
- Felújítják a Görgey Utcai Óvodát
- Emelkedik az ellátás színvonala
- Felújítják az élményfürdőt
- Korszerűbb hőszolgáltatás
- Tó, játszótér és tanösvény is lesz a megújuló Petőfi téren

Ha nem itt laknánk, minden bizonnyal ide szeretnénk költözni!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.