fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

Két előválasztási miniszterelnökjelölt Debrecenben – A kormányváltás és a rendszerváltás esélyei 2022-ben

Márki-Zay Péter és Pálinkás József pódiumbeszélgetése lesz ma, augusztus 14-én 17 órától.
Facebook

A kormányváltás és a rendszerváltás esélyei 2022-ben című eseményre invitálja az érdeklődőket a Mindenki Magyarországa Mozgalom és az Új Világ Néppárt.

Az előzetesen meghirdetettek szerint a 2022-ben szükséges átfogó politikai változások szemszögéből a 2021-ben előttünk álló teendőket beszéli át Márki-Zay Péter és Pálinkás József, érintve a helyi politika kihívásait. A pódiumbeszélgetés témája lesz többek között, hogy a középosztály egy esetleges kormányváltást követően milyen elvárásokat támaszt majd az új kormányzás iránt. Kell-e már most gondolni a választás utáni időszakra? Tartanunk kell-e a gazdaság összeomlásának veszélyétől? Kibírja-e a szétzilált társadalmunk a változást? Mit kell annak érdekében tenni, hogy a megosztottság enyhüljön?

A beszélgetés – amelyen bárki részt vehet – ma, augusztus 14-én 17 órakor kezdődik Debrecenben, a Baross utca 16. szám alatt.

Moderátor: Polgár Tóth Tamás, a Debreciner újságírója.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.