fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

800

Iványi 3

Elég egy tragédia, egy pandémia, és az összeomlás közeli állapotában munka nélkül, betegen, elhagyatva ennek a rendszernek maguk sem érnének többet, mint egy hajléktalan.
Koppányi Szabolcs

Mottó: „A szabadság óriási feladatot követel meg minden emberi lénytől. A szabadsággal felelősség jár. Annak a személynek, aki nem hajlandó felnőni, annak a személynek, aki nem akarja kivenni a részét a munkából, ez ijesztő kilátás a jövőre nézve.” Eleanor Roosevelt, az ENSZ amerikai küldötte

Tegnap olvastam egy magasröptű, a nemzeti együttműködés rendszerének tökéletesen megfelelő cikket. Mintha csak megrendelésre készült volna. Már a címe is lenyűgöző: Ágyi poloskát terjesztenek a BKV járművein a hajléktalanok.

Hát ez gyönyörű! Ebben minden benne van. És pont a Havannások zúgolódnak a cikk szerint... mintha nem lenne épp elég bajuk, amúgy is. Egy kis „bekóstolás” a BKV-nál elvégre Kari Gerire is kell szórni egy kis toxikus műnyálat, ő a baloldali a keresztény-konzervatív kormánnyal szemben, ugye, és hát kell a piros pont az origónak!

Duplázik, ismétel a fijú vagy lyány, vagy transznemű, akárki, bárki, mert a Magyar Nemzetből információt kiszívó nevesincs kicsi huszár tudja, hogy az ismétlés a tudás anyja, meg ugye kell a szájbarágás is. A baloldali BKV-éját nekije!

Az implicite megírt ficsúros üzenet végül is ennyi: a sok hajléktalanból pereg az ágyi poloska! Üldözzük őket! Nem a poloskát, hanem a hajléktalanokat: Fúj! Állatok! Üldözzük őket! Tiltsuk ki! Tiltsuk ki őket még az életterünkből is! - no, nem így, de a lényeg ez. Bezzeg, ha arany peregne belőlük, az elsők között libbenne ki az íróasztal mögül ez a kis névtelen Bayer-utánzat „böngészni”!

Koppányi Szabolcs

Eszébe sem jut a kisembernek, hogy valaha Magyarországon volt szociális háló, betegellátás, bérlakásépítés, rehabilitációs intézmények, és volt segítő szándékú valóságos bűnmegelőzés is.

Miért írom ezt?
Mert ezeknek az embereknek igen komoly élettörténetei vannak. Álljon itt kettő! Tudom, a NER-lovagokat ez nem érdekli! Nincs benne haszon. 3,5-4 millió hús-vér ember sorsára tesz magasról a Fidesz-kormány! Engem a Semjén Zsolt-féle futottak még politikai csoport nem érdekel. Farvízi álszent hajósok.

Szóval: a szocializmus felbomlása után egy-két évvel, egyszer hajnali egykor igazoltattam egy „ágyrajárót”, aki 20 forintot fizetett egy éjszakára egy ágyért, hogy aludhasson négy, maximum öt órát rajta. A személyije szerint bányamérnök volt. Ismertem egy másikat, akit ügyvédi segítséggel lakásnepperek ebrudaltak ki az önkormányzati bérlakásból, amit először megvetettek vele, majd levitték a fickót vidékre a „cserelakásába”, ahol addig ütötték, verték, kínozták, amíg el nem adta a házikót valakinek. De ezzel nincs vége! A nyugdíjáért csicskáztatták, amíg el nem szökött előlük Budapest emberdzsungelébe. Mindenki megúszta a dolgot, ő pedig csöves lett.
Ezernyi élettörténet, ezernyi emberi tragédia... De mit érdekli ez a nívódíjas NER-írót! Ők senkit nem hagynak az út szélén, sőt elüldözik onnan.

Lia

Aztán kibújik a szög a zsákból: mindezekért a koszos, büdös, beteg, poloskás hajléktalanokért a volt SZDSZ-es politikus, a „baloldali lelkész” Iványi Gábor és csapata a hibás! Bizony! Az a csúnya Oltalom Karitatív Egyesület! Az a „baloldali” lelkész, az! Nagy az Isten hatalma, mert ilyet is elbír tűrni.

Iványi Gábor valószínűleg imádkozna a NER csinovnyik cikkíró lelki üdvéért.
Mert a csinovnyik is csak áldozat. A Fidesz-propaganda ölebjeként kicsi, önállótlan teremtménye a NER-nek (direkt ismétlem ám, hadd rögzüljön). Ember, a szó nemes értelmében, másképpen pedig, nem a szó nemes értelmében: embertelen.

Mit tudhat ez a kis újságíró bajnok, ez az előre küldött egyszemélyes gyűlölködő hadsereg arról az emberről, aki Iványi Gábornak hívnak? Mit?

Istenem! „Baloldali lelkész” a fickó, ahol jobboldali az Isten, és Orbán Viktornak hívják! Hogy nem reped meg a föld alatta? Erről ír, csak olvasni kell tudni a sorok között!

Iványi Gábor
metegyhaz.hu

Talán el kellene cipelni a Pulitzerre vágyó kis toxin-zsákot Budapestre a nyolcadik kerület Dankó utca 11-be és környékére. Rájönne, hogy mit jelent az a szó, hogy filantrópia. Szerintem sírna is a jobboldali keresztény-konzervatív minek nevezzem...? A tudjuk ki, aki azt hiszi magáról, hogy újságíró.

Ha látná, hogy milyen alázattal bánnak ott a másoknak csak „emberi roncsokkal”, ha látná, hogy nap, mint nap micsoda „meló” az elesettekkel való foglalkozás, hogy milyen szervezett a munka, hogy milyen precízen feldolgozzák az ételadományokat (hogy ne haljanak éhen az oda járók), ha tudná, hogy milyen erőfeszítés ott dolgozni, használt ruhákat válogatni, kiszolgálni az embereket, egyáltalán önkéntesnek lenni, akkor talán nem degradálná azt az embert, akit prófétának tartanak maguk között, akiért érdemes élni, de talán meghalni is. Nem úgy, mint Olsenért és a bandájáért!

Törő Vanda

Ugyan mondja már meg valaki, melyik Egyház vállal magára ilyen „piszkos munkát”, hogy törődik a hajlêktalanokkal, az elesettekkel, a hátrányba kerülőkkel? Melyik Egyház, mondom én, mert az én olvasatomban, nem a NER szubjektív értékítélete dönti el, hogy mi az Egyház! (Ne gyertek Vecsei Miklósékkal! Közel sem olyan jó emberek, mint amilyennek látszanak. A körülöttük koncra váró romák pedig még náluk is sokkal rosszabbak, de a NER-nek pont az ilyen emberek kellenek. Persze ne gondolja senki, hogy Vecsei Miklóst nem tartom szociálisan érzékenynek! Csak bedarálta a NER.

Kb. olyan kisember vagyok, mint az Origo vagy a Magyar Nemzet bértollnokainak többsége, akik szmájlis utálkozó, gyülölködő, tiltott pártfinanszírozású plakátokból tanulják az erkölcsöt és az etikát. A különbség közöttünk csak annyi, hogy én nem! Én, próbálok ember maradni és eszembe jutnak Elanor Roosewelt szavai is:
„Tedd azt, amit a szíved mélyén helyesnek érzel – mert úgyis bírálat fog érni. Ha megteszed, ha nem, hibáztatni fognak.”

Én, dr. Horváth Ferenc követelem, hogy Magyarország Kormánya, amely kétharmados többségben van Magyarország parlamentjében, ezáltal hatalmas politikai fölénnyel bír a jogalkotásban is:
1.) Hajtsa meg a fejét a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség https://metegyhaz.hu/ előtt,
2.) bánja meg az ellenük elkövetett igazságtalanságokat,
3.) adja vissza egyházi státusukat,
4.) szolgáltassa vissza kamatostól azt a pénzt nekik, ami jár,
5.) küszöbölje ki azt a gazdasági hátrányt, amit Isten jóságos szava ellenére aljas módon, személyi ellenszenvre alapítva, az egyházi és oktatási törvények önhatalmú módosítgatásaival okoztak az Egyháznak!

NT

Ha és amennyiben ezért a követelésért tüntetni kell - bár rühellem az eredmény nélkül záródó tüntetéseket, és ennek a kormánynak a tagjai, szimpatizánsai hatalmi mámorukban, megalomániájukban, kapzsiságukban tudom, hogy süketté és vakmerővé váltak egyszerre -, akkor én megyek! Persze maguknak is ott lenne a helyük, ahol a nagy igazságtalanságok ellen tüntetnek! Hogy miért? Mert elég egy tragédia, egy pandémia, és az összeomlás közeli állapotában munka nélkül, betegen, elhagyatva ennek a rendszernek maguk sem érnének többet, mint egy hajléktalan!

Jó pihenést, kellemes hétvégét, és olvassák a Debreciner oline újságot, mert az igazság ideát van, nálunk!

Koppányi Szabolcs

Kapcsolódó írások:

- Mentsétek meg lelkeinket!

- Iványi 2

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800 .

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.