fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

AZ OLVASÓ ÍRJA

Sehonnan sehová

Térköveznek lankadatlanul Debrecenben.
SzI

Tisztelt Aki Elolvassa!

A Tarlós-banda már letérkövezte Budapest belső területének legtöbb zöld felületét. Győzi bácsi csak győzze kővel!

Az őrváros sem maradhat le. Lali a Kossuth teret tetette élhetetlen koncert és kosárlabda térré már 20 éve. A Nagyerdő fele már majdnem kész, a Dósa nádor tér is fel lett szentelve kövestül, műfüvestül, ládás-virágostól egy éve. Papp L. polgi nem maradhat le!
Személyesen „szentelte” fel a Tócóvölgy sehonnan sehova (illetve a főútra) torkolló, tűző napra tett használhatatlan padokkal ékesített, térköves semmijének alapkövét pár hónapja.

„Örömmel” látom, hogy most a Tóciban is térköveznek.
Milyen barbárság jön még ki ebből az elbutult hatalomból, itt az általános felmelegedés zöld poklából, térköves pokol építése közben?

Üdvözlettel:
Sz.I.

SzI
SzI
SzI
SzI

Köszönjük a levelet és fotókat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.