„Az ördög soha nem szereti a megfeszített munka áldását” – megnyitották a 30. Farmer-Expót Debrecenben

A rendezvényen számos kormánypárti politikus mondott beszédet.

Augusztus 17-én délelőtt megnyitották a 30. Farmer-Expót a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum területén.

Galéria: Farmer-Expó - 2021. augusztus 17. (A KÉPRE KATTINTVA MEGNYÍLIK A GALÉRIA)
Polgár Tóth Tamás

Az eseményen beszédet mondott mások mellett Jakab István (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke, Kósa Lajos (Fidesz) parlamenti képviselő, Papp László (Fidesz), Debrecen polgármestere, továbbá a rendezvényt megnyitó Nagy István agrárminiszter is.

Papp László, Kósa Lajos és Nagy István
Polgár Tóth Tamás
Az eseményen együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Debreceni Egyetem Mezőgazdasági-, Élelmezéstudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Czető Norbert hajdúszoboszlói református lelkész pedig megáldott egy kenyeret, amelyet az augusztus 20-hoz kötődő Magyarok kenyere nevű rendezvénysorozat keretében sütöttek.

A nemzetközi mezőgazdasági kiállítás és vásár négy napig tart, a programban többek között kertészeti konferencia, különböző szakmai fórumok, díjugrató verseny és az állattenyésztéshez kapcsolódó elemek is szerepelnek.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.