A SZEMEDNEK HIGGY!

Mindenki boldog? – Politikusok és gyerekek Debrecenben - gusztus 20.

Családi napon járt a polgármester meg a képviselők. Nem maradtak tétlenek. A róluk készült fotókat pedig közhírré tették.
Nem mi készítettük, ők fotóztatták és tették közzé
Facebook

Szünidőző családi napot tartottak a napokban a Tócóskert téren, a „rendezvény egyszerre kapcsolódott a város augusztus 20-i programsorozatához, valamint az államalapítás és az új kenyér ünnepéhez” – számolt be Debrecen Megyei Jogú Város önkormányzatának hivatalos oldala.

A szórakoztató célzatú közösségi együttléten felszólalt Papp László polgármester, Pósán László országgyűlési képviselő és Orosz Ibolya Aurélia, a városrész önkormányzati képviselője is.

Az eseményről több Facebook-oldal is beszámolt: például a Fidesz debreceni szervezete, Debrecen város hivatalos FB-oldala, a debreceni önkormányzati média közösségi produkciója, Papp László polgármester, Pósán László képviselő és Orosz Ibolya Aurélia képviselő is.

Mindenki sok-sok fotóval, hadd maradjon nyoma! Így tudunk mi is róluk, itteni aktivitásukról.

Papp polgármester kenyeret oszt gyerekeknek:

Facebook

Pósán képviselő nem rest játszani más gyerekeivel:

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.