A SZEMEDNEK HIGGY!

Hasonló lenne a debreceni Fidesz és a National Geographic?

Nem most cseréltek fotót a közösségi oldaluk élén, de a napokban tűnt fel, mivel hirdetésben tolja a képet a debreceni Fidesz.
Facebook

Nincs abban semmi különleges, hogy a politika szereplői is hirdetik magukat pénzért. Bár mostanság inkább az ellenzéknél van sürgölődés az előválasztásuk okán, a Fidesz is reklámozza magát, talán azért, hogy ilyen módon ők is felszínen maradjanak a közösségihálós aktivitások sorában.

Az azonban nehezen érthető, hogy egyéb posztjaik mellett miért éppen a januárban újított nyitóképüket, a cover-fotójukat hirdetik ezekben a napokban. Meg egyáltalán… A Facebook közlése szerint eddig 45-50 ezer forintért.

Facebook

A Debrecinert megkereső olvasónk arra is felhívta a figyelmünket, hogy szerinte ez a produkció erősen hasonlít a National Geographic logójára. Nos… És az a fekete rács a fotón vajon mi célt szolgálhat a fideszes fotón?

National Geographic
National Geographic

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.