fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

A SZEMEDNEK HIGGY!

A szalag meg az ifjú hölgyek

Ha pedig nincs új vágnivaló, akkor lehet ünnepelni az egy évvel ezelőttit.

Ismét olyan fotót osztott meg Bodó Sándor hajdú-bihari országgyűlési képviselő, államtitkár a közösségi oldalán, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is, amin az látható, hogy az ünnepélyes szalagvágáskor emberi erővel helyettesítették a tartóalkalmatosságokat.

A megyei önkormányzat oldalán megjelent beszámoló szerint pályázati támogatással megvalósult diszpécserközpontot adtak át augusztus 25-én Püspökladányban, „a jelzőrendszeres távfelügyelet az időseket szolgálja, és általa a távol élő, de gondoskodni kívánó rokonok is biztonságban tudhatják szeretteiket”.

Szintén tegnap Tasó László országgyűlési képviselő arról emlékezett meg posztjában a közösségi oldalán, hogy egy éve adták át a 471-es főút Hajdúsámsont elkerülő szakaszát.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.