AZ OLVASÓ ÍRJA

„A debreceni Petőfi teret feladta a városvezetés, mint az USA Afganisztánt”

Itt bárki bármit csinálhat akár fényes nappal is.
BB

Augusztus 22-én, a debreceni karneváli hét utolsó napján készítette a Debrecinernek elküldött fotóit olvasónk, BB. Mint a képekkel együtt küldött üzenetében írta, mindez akkor történt, „amikor tele a város vendégekkel, turistákkal”.

Másik, neve elhallgatását kérő debreceni olvasónk a napokban írt levelet szerkesztőségünknek, ebből idézünk:
„A debreceni Petőfi teret feladta a városvezetés, mint az USA Afganisztánt. Az látszik egyre jobban, hogy elveszítette a fideszes vezetés a több évtizedes harcot. Bár eddig se nagyon voltak jelen, de mostanra már végképp kivonultak a Nagyállomás környékéről, magukra hagyva az ott élő debrecenieket.”

BB

A Debreciner szerkesztősége az olvasói fotók és észrevételek közlésével ismételten szeretné felhívni a figyelmet a Petőfi téri áldatlan állapotokra, az elveszett emberekre, a hatalmas koszra, a felelősök tehetetlenségére, netán érdektelenségére.

BB

Köszönjük a leveleket és fotókat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.