fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

AZ OLVASÓ ÍRJA

Meg kell várni, míg gyerekbaleset történik?

Szülői felelőtlenség itt megállni Debrecenben.
Megállni tilos!
Koppányi Szabolcs

Üdvözletem!

Holnaptól iskola. És nagy valószínűség szerint a szülői felelőtlenség miatt újratermelődik a Péterfia-Hunyadi sarki vészhelyzet.

Nevezetesen: sok, kocsival a gyerekét iskolába hordó „kedves szülő” lustaságból a Péterfia utca-Hunyadi utca kereszeződés Péterfia utcai szakaszán a Penny Market előtti szélső sávban parkol le. Ott, ahol valójában a Péterfiára bekanyarodó autóknak kellene közlekednie. Annak ellenére ott állnak meg, hogy megállni tilos tábla van kitéve. Nagyon sokszor a bekanyarodó autósok gyors szlalomra kényszerülnek, mert nem látják előre a szabálytalanul megállókat.

Azt is többször tapasztaltam, hogy kisiskolás korú gyerekek az autó bal oldalán szálltak ki. Ott, ahol a szabálytalan sávváltásra kényszerített bekanyarodók elhaladtak. Erre a jelenségre több alkalommal felhívtam a rendőrség figyelmét. Érdemi választ nem kaptam. Látható intézkedés nem történt.

Meg kell várni, míg tényleges gyerekbaleset történik? Vagy esetleg a gyakorló általános iskolában szétosztani egy figyelmeztető iratot, hogy a kedves, ám felelőtlen szülők tartsák be a KRESZ szabályait. Majd másnaptól sziklakeményen büntetni. Mert érzésem szerint egy figyelmeztető cédula nem lesz elég.

Sz.G.

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.