fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

Az előválasztás nem játék, de ez igen

A „Szia uram, szavazol?” elnevezésű online játék a 2021-es előválasztás népszerűsítésére készült, a fiatalokat és kifejezetten az elsőválasztókat szólítja meg. De idősebbek is kipróbálhatják.
emberseg.hu

Online játékot fejlesztett az Emberség Erejével Alapítvány, a kalandjáték a fiatalok állampolgári aktivitását, a választásokon történő tudatos részvételét segíti elő.
„A játék során négy karakter története ismerhető meg, a bőrükbe bújva kell néha nehéz döntéseket meghozni. Közben megtapasztalható az is, hogy miért is fontos tisztában lenni hazánk működésével” – olvasható az ismertetésben.

„A fiatal korosztály körében különösen jellemző a közéleti témáktól való elzárkózás, passzivitás, így az ő bevonásuk fokozottan kihívásokkal teli feladat. Olyan innovatív kommunikációs eszközök létrehozása volt a cél, amelyek segítségével a jelenlegi elszigetelt helyzetben is lehetőség nyílik a fiatalok megszólítására.”

A „Szia uram, szavazol?” online játék itt érhető el.

A már nem fiatalok is kipróbálhatják.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.