fizetett politikai hirdetés fizetett politikai hirdetés
fizetett politikai hirdetés

Rendszeresen lemarad a diákok egy része a Polgár és Tiszaújváros között közlekedő buszokról – A Volánbusz rásegítő járatot indít

A tanév kezdete óta túlzsúfoltak a járatok, a cég szerint azért, mert az előző tanévhez képest több diák utazik rajtuk.
Vannak, akik nem férnek fel Polgáron
Olvasónk küldte

Egy középiskolás olvasónk keresett meg minket azzal kapcsolatban, hogy a tanév kezdete óta annyira túlzsúfoltak a Polgár és Tiszaújváros között hétköznap 7 óra és 7:16 között közlekedő autóbuszok, hogy a diákok egy része többnyire nem fér fel rájuk. Ők csak a 8:10-kor induló járatra tudnak felszállni, ezzel garantáltan lekésik az első tanórát. Olvasónk ezzel kapcsolatban két levelet is írt a járatokat üzemeltető Volánbusz Zrt-nek, de az elmondása szerint érdemi választ nem kapott tőlük.

Olvasónk küldte

Megkerestük ezért mi is a céget, szerettük volna tudni, mi változott az előző tanévhez képest, valamint mikor és hogyan tervezik megoldani a problémát. A Volánbusz Zrt. arról tájékoztatta a Debrecinert, hogy augusztus 1-én módosították a Polgár és Tiszaújváros között közlekedő járatok menetrendjét. A járatok száma nem, csak az indulások időpontja változott.

A zsúfoltságot a cég szerint az okozza, hogy az előző tanévhez képest több diák utazik az érintett buszokon. Szeptember 15-től ezért tanítási napokon rásegítő járat indítását tervezik, ez 7:25-kor fog indulni Polgárról.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.