AZ OLVASÓ ÍRJA

Megállt a tócsánál a csíkfestő

A kivitelezés során gondosan ügyeltek az útpálya eredeti állapotának megóvására, nagy figyelmet fordítottak a kátyúk és a kipergett kövek megőrzésére is.
Gianni

„Tisztelt Szerkesztőség! A Petőfi tér modernizálása nem állhat le! A futóműveket tesztelő pálya vadiúj csíkozásokat kapott azért, hogy a 480 Ft/óra parkolási díjat a tesztelésre várakozó autósok jobb szájízzel fizessék ki. Külön kiemelném a művész hanyag eleganciáját. A tócsáknál lazán abbahagyott, majd a tócsa végén folytatott csíkozás egyszerre mutatja a funkcionalitáshoz való ragaszkodást és a csíkozási dogmákból való kitörés szükségességét. Remek munka készült, a kivitelezés alatt gondosan ügyeltek az útpálya eredeti állapotának megóvására. Szerencsére nagy figyelmet fordítottak a kátyúk és a kipergett kövek megőrzésére is, így az autót már 10 km/h sebességnél is úgy dobálja az út, hogy az egyszeri tesztelő azt hiheti, a Holdon jár. Büszke lehet mindenki, aki hozzájárult eme remek munka kivitelezéséhez. Üdv: Gianni”

Gianni
Gianni
Gianni
Gianni
Gianni

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.