AZ OLVASÓ ÍRJA

Visszhagzik a Vénkertben

Megint ékes példája a városvezetés olyan beruházásainak, melyek figyelmen kívül hagyják az érintett lakosság igényeit, viszont kiválóan alkalmasak az önfényezésre! – írja debreceni olvasónk, BB.

A Sinai Miklós úti sportpálya (kosárlabda és kispályás foci) működése nem okozott osztatlan sikert az itt élők körében: A pálya aszfaltborítása miatt nemcsak balesetveszélyes, hanem a kosárlabda pattogtatása miatt (még 21 óra után is!) az épületnégyszög visszhangja miatt súlyos a csendzavarás. Az ott élők nem tudják kinyitni az ablakokat, mert például nem hallják a tévé hangját.
Így szellőztessenek a Füredi úti benzingőzből? Ide már nem jutott a gumiborításból, vagy nem gondoltak rá?
Mindenesetre az ott élők, no és a kiszálló rendőrök türelmét jelentősen igénybe veszi a nyugalom ilyen mérvű zavarása. Nem kellett volna valamilyen hatástanulmány, vagy ha már ez az elemzés elmaradt, utólag megoldást keresni a problémára? Minimum elvárható lenne, hogy szabályozzák, egy „Sportpálya használati rend” feliratú utasítással, melyben rögzítenék, hogy 20 óráig használható a pálya,azt követően csendháborítás miatt szabálysértést követnek el!

Olvasónk küldte

Ezeket a labdákat milyen erővel pattogtatják az aszfalton? Az trendi az ifjúság körében, hogy az aszfalthoz olyan erővel vágják a labdát, hogy az bepattanjon a kosárba. Az eredmény itt látható.
A pálya és a lakóépületek közötti távolság még a 10 métert sem éri el, köztük semmiféle zajvédelmet nem építettek ki. Ez vajon megfelel az előírásoknak?

Megint ékes példája a városvezetés olyan beruházásainak, melyek figyelmen kívül hagyják az érintett lakosság igényeit, viszont kiválóan alkalmasak az önfényezésre!

Olvasónk küldte

Köszönjük a levelet és fotókat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.