Félóra beszéd, félóra szelfi, összeszólalkozás egy hangoskodóval – Gyurcsány Ferenc Debrecenben járt

Szervezett módon nem akadályozták a fellépését, de 4-5 személy folyamatos bekiabálásokkal zavarta a politikust.

Szeptember 25-én Debrecenbe látogatott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, hogy a párt jelen lévő Hajdú-Bihar megyei előválasztási képviselőjelöltjeinek, valamint feleségének, a DK miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Klárának kampányoljon.

Gyurcsány Ferenc Debrecenben - 2021. szeptember 25.
SM

Gyurcsány harminc percet beszélt a Piac utca és a Csapó utca sarkánál – az előválasztási sátortól alig néhány méterre – megjelent mintegy 300 érdeklődőnek. A politikus mondandóját 4-5 személy folyamatos bekiabálásokkal igyekezett megzavarni, amelyekre a pártelnök időnként a mikrofonba beszélve reagált, a rendezvény végén pedig az egyik hangoskodóhoz oda is lépett, hogy megfeddje a viselkedéséért. (Látható az alábbi videónkon.) Habár erre Fidesz-közeli közösségi médiás csoportok bejegyzései alapján számítani lehetett, a volt miniszterelnök debreceni fellépését egyetlen szervezet aktivistái sem akadályozták.

A beszédét követően a pártelnök még félórát szelfizett a nagyobbrészt fiatalokból és nyugdíjaskorúakból álló szimpatizánsaival, mielőtt a fentebb említett konfrontációt követően elsietett a helyszínről.

A rendezvényről videót is készítettünk:

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.